Wednesday, January 28, 2009

BASTI SHQIPTAR

TE NDIHMOJME NJERI TJETRIN NE BAS, CDO UIKEND DO NXJERRIN DISA LOJE QE MENDOJME SE DO TE JENE TE SIGURT 9/10 D.M.TH DIKUND 90% DO TE JETE E SIGURT, PO PER ATA LOJA 100% TE SIGURTA DO TE DUHET TE PAGUANI NJE SHUME TE VOGEL PARAS 20e PER 10 PERSONAT E PARE QO DO TA BLEJN LOJEN MBAS 10 VETEVE DO KUSHTOJ 40 EURO NJI LOJE SINGL. 2 SINGLA NE UIKEND DO TE KEMI NJERA TE SHTUNEN DHE TJETRA TE DIELEN QE NGA DATA 31.01.2009

PER INFORMACIONE ME TE SAKTA SHKRUANI NE E-MAIL:
basti-shqiptar@hotmail.com